2011. június 24., péntek

Csakra karkötő - Jelenlegi ára: 850 Ft

Egyedi tervezésű Csakra karkötő.
A hét fő csakrához kapcsolódó, azokat pozitív rezgéseikkel harmonizáló, kiegyensúlyozó ásványokból készült ez a karkötő. A csakrák sorrendjének megfelelően, az alábbi ásványokat használtam: Első, gyökér csakra - Vörös jáspis Második, keresztcsonti, szex csakra - Karneol Harmadik, napfonat, vagy köldök csakra - Citrin Negyedik, szív csakra - Aventurin Ötödik, torok csakra - Türkiz Hatodik, homlok, vagy harmadik szem csakra - Szodalit Hetedik, korona csakra - Ametiszt. A karkötő 16cm hosszú+2cm a szerelőkarika és delfinkapocs. (+lánchosszabító) Felhasznált anyagok: ásványkövek, sodrony, stopper, nikkelmentes szerelőkarika, delfinkapocs és lánchosszabító.
Személyes átvételre Pápán van lehetőség, előre egyeztetett helyen és időben. Ez esetben természetesen nincs szállítási költség.
A karkötőben található ásványokról:
A hét fő csakrához kapcsolódó, azokat pozitív rezgéseikkel harmonizáló, kiegyensúlyozó ásványokból fűzött nyaklánc. (karkötő) Középről indulva, (nyaklánc esetén) két irányba fűzve, a csakrák sorrendjének megfelelően, az alábbi ásványokból:
Első, gyökér csakra - Vörös jáspis:
Erősíti az önbizalmat, az akaraterőt, bátorrá, dinamikussá tesz, növeli az életenergiát, fokozza a harci kedvet. Segít a kellemetlen feladatok leküzdésében, szellemileg élénkít. Serkenti a vérellátást, élénkíti a keringést, lázcsillapító hatása van.
Második, keresztcsonti, szex csakra – Karneol: Növeli a motivációt, fokozza a tetterőt, bátorságot, állhatatosságot és jókedvet ad.
A vérellátásra van leginkább hatással, javítja a vér minőségét, serkenti a keringést, javítja a vér áramlási tulajdonságait. Jótékonyan hat a vékonybél működésére, serkenti az anyagcserét.
Harmadik, napfonat, vagy köldök csakra – Citrin:   Életerőt életörömöt közvetít, javítja az önkifejezést, segít a depresszió megszüntetésében.
Erősíti az idegeket, a gyomrot, a lépet, és a hasnyálmirigyet. Hasznos segítség elhízás esetében, segíti a méregtelenítést, tisztító hatású és normalizálja a vércukorszintet.
A citrin a " pénz köve" - ként közismert, mivel vonzza a pénzt! Ajánlott pénztárcában, zsebben, táskában tartani belőle! A Feng-Shui elveit követve tehetünk néhány citrin követ a lakás "Gazdagság" területére! Ez a bejárattól számított bal hátsó terület. Hatása várakozáson felüli! : -)
Negyedik, szív csakra – Aventurin: Az aventurin nyugodtá teszi idegrendszerünket, zöld színén keresztül stresszoldó és lazító hatása van az egész testre. Így csökkenti a szívpanaszokat is. Enyhülést hoz idegesség, stressz, és alvászavarok esetén. Segít a mélyen ülő félelmek leküzdésében, erősíti az önbizalmat, fokozza a lelkesedni tudás képességét. Megelőzi a szívinfarktust és az érelmeszesedést, hatékony bőrproblémák esetén, hajhullásnál, korpásodásnál. Segíti az anyagcserefolyamatokat.
Ötödik, torok csakra – Türkiz: Kiegyensúlyozó és felvidító hatása van, véd a külvilág negatív hatásaitól. Nagy segítség a boldogság, és boldogtalanság okainak felismerésében, és kezelésében. Tisztítja és erősíti az aurát, segít megőrizni energiatartalékainkat. Enyhít a kimerültségen, a savasodáson, a gyomorpanaszokon és a görcsökön. Segíti a zsírégetést, méregtelenítést.
Hatodik, homlok, vagy harmadik szem csakra - Szodalit: Segít a belső egyensúly megteremtésében, önbizalmat, bátorságot hoz életünkbe. Megszünteti a fölösleges bűntudatot, segít felvállalni önmagunkat. Fokozza a tudatosságot, segíti az igazságra törekvést. Művészi inspirációk hordozója, alkotó embereket új művek készítésére ösztönzi.
Segíti a kiegyensúlyozott folyadékfelvételt, segít a rekedtségen, hanggal kapcsolatos problémákon, lázas állapotokon, túlsúlyon, valamint jótékony hatású magas vérnyomás esetén, támogatja a vérellátást.
Hetedik, korona csakra – Ametiszt:   Kapcsolódó csakra: korona csakra. A józan gondolkodás, az értelem, a tiszta gondolatok, és a spiritualitás köve. Erősíti az intuíciót, nyugodtabbá teszi az alvást, érthető álmokat eredményez. Erősíti az akaratot, erőt hoz, örömöt és vigaszt adományoz. Egy barátság kő, ha két barát egymás közt ametisztet cserél, amíg az ametiszt a náluk van, barátságuk tökéletes marad.
Nyugalmat hoz és gondoskodik a pihentető alvásról. Megszünteti a fejfájást, jótékony hatással van a tüdőre, a bőrre, és az idegekre.
Ha időd engedi, nézz körül a többi termékem közt is. Több termék egyidejű vásárlása esetén a postaköltség egyszeri ( 400 Ft ), nem emelkedik.
Személyes átvételre Pápán van lehetőség, előre egyeztetett helyen és időpontban. Ez esetben természetesen szállítási költséget nem számítunk fel.
 
 
 
 
850 Ft
 


Jelenlegi ára: 850 Ft

Az aukció vége: 2011-07-12 05:24
. Csakra karkötő - Jelenlegi ára: 850 Ft

Fontos