2011. július 26., kedd

Faragó Árpád: Emberek, események - Jelenlegi ára: 2 350 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Emberek, eseményekA könyv listaára: 2700 Ft. Leírás:
Emlék- és naplótöredékek, gondolatszilánkok és megemlékezések találhatók jelen kötetben ünnepekről, évfordulókról, jubileumokról, egykori színésztársakról, barátokról, (... ) megszűnt és lerombolt, újjáépült és új színházakról, ma is mozgásban és örökös változásban élő társulatokról, (... ) színházi erkölcsről, hitről, hivatástudatról, helytállásról, önmagunk és mások megbecsüléséről, a szolidaritásról, az együttérzésről, az együvé tartozásról, fogyásunkról és épülésünkről az egységes nemzeti gondolatról - méghozzá a vajdasági magyar színész, színházigazgató, Faragó Árpád tolmácsolásában. Az eredeti írások az elmúlt két évtizedben jelentek meg a helyi magyar nyelvű sajtóban, így a Magyar Szó, a Hét Nap és a Családi Kör hasábjain. Személyes élettörténetén kívül olvashatunk a 2005-ben hatvanéves szabadkai Népszínházról a szívéhez oly közel álló Rádiószínházról a száz éve született zseniális primadonnáról, Raczkó Ilusról az ún. Tanyaszínházról a rendező Vicsek Károly sajátos nézőpontjáról olyan színészlegendákról, mint Latinovits Zoltán, Zenthe Ferenc, Sinkovits Imre és Bessenyei Ferenc, az Újvidéki Színház gazdag múltjáról, Csoóri Sándor íróról, a szerb televízió sorvadó nemzetiségi műsorairól vagy éppen a 2008-ban hetvenöt éves zágrábi Ady Endre Magyar Kultúrkörről. A névmutatóval záródó kötetet Dormán László évtizedeket átfogó, fekete-fehér fotói teszik még élvezetesebbé. ISBN: 978-86-86469-24-3A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 350 Ft

Az aukció vége: 2011-07-27 22:40
. Faragó Árpád: Emberek, események - Jelenlegi ára: 2 350 Ft

Fontos