2011. július 27., szerda

Murakami Haruki: Norvég erdő - Jelenlegi ára: 2 765 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Norvég erdőA könyv listaára: 3290 Ft. Leírás:
Murakami Haruki korai ugyanakkor legismertebb művei közé tartozik a maga nemében kultuszkönyvnek számító Norvég erdő, amelynek lakonikus mesélője és főhőse Watanabe Toru, aki első, dráma szakon töltött egyetemi évének eseményeit idézi vissza. A két egyformán lényeges, egymásba fonódó szál két különböző nővel szimultán folytatott viszony története: az egyikük a szuperszenzitív, érzelmileg sérült Naoko, Toru egykori legjobb barátjának, az öngyilkosságot elkövetett Kizukinak a volt barátnője. A másik szerető a nagyon is életrevaló Midori, a főhős évfolyamtársa. A bonyolódó szerelmi históriához a háttérdíszletet a 60-as évekbeli tokiói egyetemi élet adja, amelynek idillikus pezsgését rendre áthatotta a korszakban világszerte tapasztalható diáklázadások szele. A szerző jellegzetesen kiváló, a maga eszköztelenségében tökéletes jellem- és szituációábrázoló képességét már száz százalékosan hozó mű ajánlható minden olvasónak, aki színvonalas, sőt ínyenc kortárs szépirodalmi élményre vágyik. ISBN: 978-963-9765-30-6A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 765 Ft

Az aukció vége: 2011-07-29 16:29
. Murakami Haruki: Norvég erdő - Jelenlegi ára: 2 765 Ft

Fontos